Wat doen we met Beweeg Mee?

Beweeg Mee biedt wekelijkse sessies aan, waarbij we tafeltennis, spelvormen en (aanverwante) bewegingsvormen inzetten om de deelnemers op een ontspannen verantwoorde manier te laten bewegen en elkaar te ontmoeten. Dit doen we in een gezellige groep van gemiddeld 12-14 deelnemers, waarbij er alle ruimte is voor beginners om de sport en bewegingsvormen op een prettige en rustige manier te leren kennen. Er is ruimte voor diverse kwetsbare mensen, voor elk individu biedt Beweeg Mee een geschikte (oefen)vorm met passende begeleiding en/of ondersteuning.

De sessies staan onder leiding van ervaren gediplomeerde trainers (Bram en/of Lars) en enkele enthousiaste vrijwilligers. Iedere week wordt er gespeeld en de sessies hebben een duur van 2 uur. De deelnemers zijn vrij om te komen en te gaan wanneer zij dat zelf willen. Een deel van de groep drinkt tussendoor samen gezellig koffie of thee, anderen vinden het juist prettig om lekker door te spelen, voor iedereen wat wils!

Op dit moment zijn wij actief in Zuidwest Brabant, in Terheijden (gemeente Drimmelen). Dit is ook de gemeente waar wij in 2018 gestart zijn met Beweeg Mee. Speellocatie is De Cour (Markstraat 6, Terheijden), waar gespeeld wordt in de zaal gebruikt door Tafeltennisvereniging Tios Terheijden. Alle deelnemers mogen ten alle tijden bij ons binnenkomen en een keer komen meedraaien, dit is kosteloos. Daarna is er een eigen bijdrage van €3,- per sessie, op deze locatie.

Download hier het Beleidsdocument van Stichting Beweeg Mee.